Het team dat altijd voor je klaarstaat!

Customer
Gerard Hoeven
Logistiek Manager

LCA Logistics is een bedrijf waar ik me thuis voel en dit al jaren doe. De manier van werken blijft verfrissend!

Over LCA logistics100% teamwork
Het LCA logistics team

Wie we zijn

LCA Logistics streeft naar de beste klantbeleving- en tevredenheid. We doen er alles aan om het leven van onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze bezorgprofessionals hebben uitgebreide expertise in het vervoeren van waardevolle en kwetsbare goederen. Wij 100% zorg voor u onderweg en staan altijd voor u klaar.

About LCA logistics

Meer dan bezorgen

Sinds 2018 verzorgt LCA Logistics het transport voor een groeiend aantal opdrachtgevers. LCA Logistics heeft momenteel vier planners in dienst en bezit over een wagenpark met meer dan 30 bedrijfsvoertuigen, variërend van kleine bestelauto's tot bakwagens met laadkleppen. Deze toegewijde groep medewerkers werkt elke dag samen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

We zorgen ervoor dat de taken die onze klanten en partners ons toevertrouwen, worden uitgevoerd volgens de hoogste standaard, wat op de lange termijn bijdraagt aan de stabiliteit en groei van ons bedrijf en de sector. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop, zo maken we ons motto meer dan waar. We denken actief met u mee gedurende het hele proces en verbeteren waar nodig.

Contact opnemen

Cijfers waar we trots op zijn

59 gedreven professionals100+ voertuigen10000 blije ontvangers

Hulp nodig in uw transport traject?

Neem contact op voor de mogelijkheden, we helpen u graag verder!
Neem contact op